Goddeeris

SERVICE

Uw Betrouwbare Partner voor service van HVAC,  Sprinkler en Piping.

SPRINKLER ONDERHOUD

Brandbeveiliging is van het grootste belang! Daarom staat ons ervaren en gespecialiseerd serviceteam steeds paraat om uw sprinklersystemen regelmatig te inspecteren en te onderhouden. We zorgen ervoor dat uw sprinklerinstallatie correct functioneert en dat het systeem voldoet aan de geldende normen.

PIPING ONDERHOUD

Onze gespecialiseerde technici zijn goed getraind in het repareren van diverse piping-installaties. Van het controleren van leidingen en verbindingen tot het opsporen en verhelpen van lekkages, wij zorgen ervoor dat uw piping-systeem veilig en efficiënt blijft functioneren.

HVAC ONDERHOUD

Onze ervaren HVAC-technici zijn volledig op de hoogte van de nieuwste technieken en trends in HVAC-systemen. Of het nu gaat om het onderhouden, repareren of upgraden van uw HVAC-installatie, wij zorgen voor een efficiënte werking en optimaal comfort in uw gebouw.

Onderhoud voor optimale werking en langere levensduur

Goddeeris beschikt over een professioneel team voor service, onderhoud en renovatie.
Jullie installatie in topconditie houden? Wij kunnen dat! Een regelmatig onderhoud werkt preventief en verlengt de levensduur.

Daarnaast garanderen we een meer betrouwbare en veilige werking, met een minimum aan storingen. Zo kan je langer genieten van jullie investering. Betrouwbaarheid, daar draait het om. Door preventief onderhoud kunnen jullie vertrouwen dat je installatie op en top blijft, of het nu over een piping, sprinkler of HVAC installatie gaat.
Service en onderhoud Goddeeris
Service verantwoordelijke

Ursula Debal

Service Verantwoordelijke

Jullie ontzorgen, dat is onze missie.

Preventief Onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen. Met ons preventieve onderhoudsprogramma identificeren we potentiële problemen voordat ze zich voordoen. Onze technici voeren regelmatige inspecties uit, reinigen en smeren onderdelen en voeren noodzakelijke aanpassingen uit om de betrouwbaarheid en levensduur van uw installaties te verlengen.

Responsieve Servicetechniekers

Wij begrijpen dat u snel op servicenoden moet kunnen rekenen. Onze serviceteams staan 24/7 paraat om snel en efficiënt te reageren op uw serviceaanvragen. Of het nu gaat om een storing, een noodsituatie of gewoon algemeen onderhoud, u kunt vertrouwen op ons betrouwbare serviceteam.
Klanttevredenheid
0 %
Sprinklerinstallaties
0 +

ONZE KLANTEN

Carpenter

Carpenter Roeselare

Carpenter voorziet al meer dan 50 jaar comfort als grootste producent van polyurethaan schuim en vele gerelateerde producten. Goddeeris gaat wekelijks bij hen langs om hun sprinklerinstallatie compleet te checken.
Pidy Ieper

Pidy Gourmet is specialist in vulkare blader-, zand-, en soezendeegproducten, en dat al sinds 1967. Ze hebben productieplaatsen in België, Frankrijk en de Verenigde Staten. Voor hun vestiging in België vertrouwen ze op Goddeeris voor het onderhoud aan hun sprinklerinstallatie.Latexco Tielt

Latexco Tielt

Goddeeris is trots om op vaste basis onderhoud uit te voeren op de installaties van Latexco Tielt. Als vertrouwde partner zorgen wij ervoor dat de installaties van Latexco Tielt in optimale conditie blijven. Ons ervaren team van professionals staat klaar om regelmatig onderhoud en inspecties uit te voeren, waardoor eventuele storingen tijdig worden opgespoord en verholpen.

Onderhoud nodig voor uw HVAC -, Piping - of Sprinklersysteem?

Ons ervaren service team staat voor u klaar om snel en efficiënt aan uw behoeften te voldoen. Neem contact op of vraag een offerte aan.