Menu Sluiten

Sprinkler

Sprinklersystemen worden ingezet voor de beveiliging van grote oppervlakten zoals opslagplaatsen en productiehallen, en zijn noodzakelijk om een beginnende brand te detecteren, te signaleren, te beheersen en te blussen.

De sprinklerinstallatie treedt over het algemeen al in werking bij een beginnende brand. Hierdoor wordt de brand goed onder controle gehouden tot de hulpdiensten toekomen.

Prijsaanvraag

We komen graag met een BOSEC certified expert bij jullie langs om jullie te helpen. Het certificaat BOSEC (Belgian Organisation for Security Certification) waarborgt het beste kwaliteitsniveau van brandpreventieproducten, -systemen, -installaties en aanverwante diensten. Bij Goddeeris is collega Wouter Ver Eecke houder van het certificaat.

We are industrious! Are you?

Wil je weten wie we zijn? Wat we doen?

Take the quiz! >

CLAREBOUT NIEUWKERKE

Clarebout Potatoes is uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers ter wereld op gebied van diepvries aardappelproducten voor private labels. Hun laadzones werden door Goddeeris voorzien van een sprinklerinstallatie.

TAELMAN KORTRIJK

Elektrozaak Taelman heeft voor hun nieuwbouw enkel beroep gedaan op West-Vlaamse expertise. Waarom het ver zoeken als de kwaliteit dichtbij voor het rapen ligt? Goddeeris werd geselecteerd voor de brandbeveiliging van het pand van meer dan 2.500m².

UNILIN OOSTROZEBEKE

Grootse werken bij Unilin! En dat mag je gerust letterlijk nemen met onderstaande foto’s van hun nieuwe opslagloodsen in Oostrozebeke. Voor hun brandbeveiliging kozen ze uiteraard voor het beste op de markt; een sprinklerinstallatie van Goddeeris!

ASSISTENTIEWONINGEN INGELMUNSTER

In Ingelmunster werd onlangs een nieuwbouw assistentieproject afgewerkt. Naast ruime en lichtrijke assistentiewoningen hebben ze natuurlijk ook een grote ondergrondse parking, die in functie van brandveiligheid volledig gesprinklerd werd door Goddeeris. 

Ons laatste nieuws

alles op maat

#sprinklers

Een ‘specialleke’ in de kijker vandaag. Een helemaal op maat gemaakt expansievatje voor een sprinklerpompset. #goddeeris#weareindustrious#sprinkler#sprinklerssavelives

parking ’t Zand Brugge

#hvac, #sprinklers

Een blik achter de schermen bij de werken aan Parking ‘t Zand in Brugge alle HVAC, sanitair, brandleidingen en sprinklerleidingen werden geïnstalleerd door Goddeeris zoek je er binnenkort een parkeerplekje, kijk dan zeker ook eens naar die mooie rode buisjes aan het plafond #goddeeris#weareindustrious

Unilin

#sprinklers

Grootse werken bij Unilin in Oostrozebeke als brandbeveiliging kozen ze uiteraard voor het beste op de markt; een sprinklerinstallatie van Goddeeris!

sprinkler held

#sprinklers

Dit is Luc, onze sprinkler held! Luc gaat wekelijks langs bij meerdere klanten om hun sprinklerinstallatie compleet te checken preventief onderhoud en testen zijn noodzakelijk, je weet maar nooit wanneer ze levens redden! Safety first!

Trotse leverancier van