Menu Sluiten

Industrial piping

Industriële piping is een vak apart. We installeren buizen in staal, inox en kunststof, voor zowel process piping als utility piping. Het gaat om precisiewerk dat staat of valt met de kwaliteit van de montage.

 

Onze leidingen worden gebruikt voor o.a. stoom, gas en water maar ook voor het transport van voeding.

 

Prijsaanvraag

Het plaatsen van buisleidingen laat je nu eenmaal beter doen door experten. Met bijna 60 jaar ervaring is Goddeeris de ideale partner. Onze stielmannen passen bestaande systemen aan en hebben geen enkel probleem met het installeren van nieuwe leidingen.

We are industrious! Are you?

Wil je weten wie we zijn? Wat we doen?

Take the quiz! >

Agristo Wielsbeke

Agristo beschikt over een modern waterzuiveringscomplex. Het proceswater wordt eerst mechanisch voorgezuiverd, en daarna wordt het verder gezuiverd in een anaërobe en aërobe biologische zuivering.

Colruyt Halle

Het distributiecentrum van Colruyt was eind vorig jaar aan een grondige vernieuwing en uitbreiding toe. Dankzij het liquid ice piping project van Goddeeris blijven al hun verse producten mooi koel.

Group Vandamme Deinze

Oliefabriek Vandamme is actief in het produceren en raffineren van plantaardige oliën op basis van maïskiemen en zonnebloempitten. Ze produceren maar liefst 300 ton plantaardige olie per dag, die door de buizen van Goddeeris vloeit!

Ostend Basic Chemicals

OBC produceert PSA en derivaten voor de Europese markt. Ze investeren voortdurend in een energie- en grondstoffenefficiënt, veilig productieapparaat. De site heeft een lange traditie in het produceren van ftaalzuuranhydride.

Westfro Staden

Westfro produceert en commercialiseert diepgevroren groenten, groentenmengelingen, fruit, aardappelen en kruiden. Voor de nieuwe verpakkingslijn bij Westfro installeert Goddeeris alle nodige water- en persluchtleidingen, schuim- en desinfectieleidingen en ten slotte ook alle leidingwerk voor het afvalwater.

SKY TOWERS OOSTENDE

Momenteel wordt in Oostende door de energiecoöperatie BeauVent een warmtenet met kilometers warmwaterleidingen uitgerold. In eerste instantie zullen appartementsgebouwen met een centrale stookplaats en bedrijven aangesloten worden, waaronder ook de twee woontorens van SKY Towers!

Ons laatste nieuws

Lastest

#piping

Stielmannen hard aan ‘t werk! Onze lassers worden regelmatig getest in functie van hun lascertificaten, en deze week was het weer van dat! Je ziet het niet zo goed, maar nog nooit zag je zoveel focus op iemands gezicht! #weldersdoitbetter

Biogastec

#piping

De grootste biogasinstallatie van BiogasTec in België ligt in Grobbendonk. Jaarlijks kan er op de site tot 150.000 ton organisch biologisch materiaal worden omgezet naar biogas. Dit gas wordt via warmtekrachtkoppeling omgezet naar elektriciteit en warmte.

10 jaar in dienst

#piping

10 jaar in dienst bij Goddeeris! We kunnen niet meer zonder je, Emmanuel, merci! #iedereendie10jaarbijgoddeeriswerkt #krijgteenharleydavidsoncadeau #mopje

Verdubbelen capaciteit

#piping

Project in de kijker: de verdubbeling van de capaciteit van een struviet installatie, van 150m³ naar 300m³! Struviet is een afvalproduct dat teruggewonnen wordt bij de behandeling van afvalwater en wordt o.a. gebruikt als grondstof voor kunstmest. Voilà, weer iets bijgeleerd 😉

Trotse leverancier van