Goddeeris

HVAC & PIPING

Poco Loco Roeselare

Paulig en Poco Loco Roeselare: Samenwerken voor Comfort en Efficiëntie

Bij Goddeeris hebben we het voorrecht gehad om samen te werken met Poco Loco Roeselare, een bedrijf dat deel uitmaakt van Paulig. Dit verhaal gaat over onze gezamenlijke inspanningen om de systemen voor verwarming, koeling en leidingwerk te verbeteren, zodat de medewerkers in een comfortabele omgeving kunnen werken.

Samenwerken met Paulig

Samenwerken met bedrijven zoals Paulig en Poco Loco is een kans die we met plezier hebben aangegrepen. Ons recente project was een samenwerking om de werkomgeving van Poco Loco te verbeteren en hun productieprocessen te optimaliseren. We wilden ervoor zorgen dat medewerkers zich prettig voelen terwijl ze hun werk doen.

Het Kantoor

Het kantoor is de plek waar medewerkers samenkomen om te werken. We hebben ervoor gezorgd dat de temperatuur in dit gebouw altijd aangenaam is, ongeacht het weer buiten. Ook hebben we gezorgd voor frisse lucht, zodat iedereen in een fijne omgeving kan werken.

Sanitair

We hebben ook de sanitaire voorzieningen verbeterd. De refter is nu een gezellige plek waar medewerkers samen kunnen eten en ontspannen. Bovendien zijn er douches geïnstalleerd, zodat medewerkers na het werk kunnen opfrissen.

De Productielijn

Om ervoor te zorgen dat de productie soepel verloopt, hebben we gewerkt aan het systeem voor warm en koud water. Hierdoor kunnen Poco Loco en Paulig hun voedselverwerking goed laten verlopen.

Kleine Verbeteringen, Grote Resultaten

We hebben ook gezorgd voor een waterverzachter, die de levensduur van apparatuur verlengt en de waterkwaliteit verbetert. Daarnaast hebben we leidingen geplaatst voor palmolie, raapzaadolie en glycerol, zodat de faciliteit veelzijdiger kan werken.

Een Positieve Impact op Werk en Samenwerking

Dit project bij Poco Loco Roeselare, als onderdeel van Paulig, heeft niet alleen geleid tot technische verbeteringen, maar heeft ook bijgedragen aan een fijnere werkomgeving voor medewerkers. We zijn trots op onze rol in dit proces en kijken uit naar verdere samenwerkingen voor een duurzame toekomst. Dank je wel voor het lezen van ons verhaal en het verkennen van de mogelijkheden voor verbetering.