Menu Sluiten

Service

Goddeeris beschikt over een professioneel team voor service, onderhoud en renovatie.

Jullie installatie in topconditie houden? Wij kunnen dat! Een regelmatig onderhoud werkt preventief en verlengt de levensduur. Daarnaast garanderen we een meer betrouwbare en veilige werking, met een minimum aan storingen. Zo kan je langer genieten van jullie investering. Betrouwbaarheid, daar draait het om. Door preventief onderhoud kunnen jullie vertrouwen dat je installatie op en top blijft, of het nu over een piping, sprinklers of HVAC installatie gaat.

Jullie ontzorgen, dat is onze missie.

Piping

Goddeeris is specialist in het ontwerp en de installatie van industriële pijpleidingen. Wij engineeren, fabriceren, monteren en onderhouden industriële pijpleidingen in staal, inox en kunststof.

 

Onze gecertificeerde technici werken een betrouwbaar leidingnetwerk uit met kwalitatieve materialen. De leidingen worden gebruikt voor stoom, water, gas en voeding, en onze gecertificeerde TIG-lassers maken van Goddeeris een gewaardeerde partner van voedingsproducenten, brouwerijen, melkerijen, chemische bedrijven…

 

Na de installatie schakelen we over naar een volgende fase: die van een flexibele service en onderhoud. Onze installaties zijn duurzaam maar een regelmatige check-up blijft belangrijk. Zo bieden we jaarlijks onderhoud, lekdetectie, snelle herstellingen en beantwoorden we al jouw vragen.

HVAC

Haal je voordeel uit een goed beheerde HVAC-installatie. Een preventief onderhoud zorgt ervoor dat je installatie het hele jaar door optimaal werkt.

 

Door installaties jaarlijks goed te onderhouden zal de installatie aanzienlijk minder storingen ondervinden waardoor onnodige reparatiekosten worden vermeden, het energieverbruik beperkt blijven, voor zowel airco’s als branders zijn er wettelijke verplichtingen inzake onderhoud, lektesten… en verzekeringsmaatschappijen leggen bepaalde regels op inzake onderhoud van installaties.

Sprinklers

De sprinklerinstallaties van Goddeeris zijn maatwerk in brandbeveiliging. Productiehallen, opslagruimten, hoogbouwmagazijnen, kantoorruimtes… Voor elke toepassing is de optimale oplossing beschikbaar.

 

Een sprinklerinstallatie heeft uiteraard onderhoud nodig. Preventief onderhoud en testen zijn noodzakelijk. Preventief onderhoud is bedoeld om de installatie in ‘nominale’ staat te houden en wordt uitgevoerd door gecertificeerde installateurs. Alle test- en onderhoudswerkzaamheden zijn erop gericht dat de sprinklerinstallatie bij brand functioneert en deze in ieder geval onder controle houdt.

 

Goddeeris biedt je een complete service in verband met het inspecteren, testen en onderhouden van jullie systemen. Wij komen eventuele defecten of storingen tijdig op het spoor zodat jullie installatie altijd doet waarvoor ze is bestemd.

CARPENTER ROESELARE

Carpenter voorziet al meer dan 50 jaar comfort als grootste producent van polyurethaan schuim en vele gerelateerde producten. Goddeeris gaat wekelijks bij hen langs om hun sprinklerinstallatie compleet te checken.

PIDY IEPER

Pidy Gourmet is specialist in vulkare blader-, zand-, en soezendeegproducten, en dat al sinds 1967. Ze hebben productieplaatsen in België, Frankrijk en de Verenigde Staten. Voor hun vestiging in België vertrouwen ze op Goddeeris voor het onderhoud aan hun sprinklerinstallatie.

LATEXCO TIELT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.