Menu Sluiten

Industrial HVAC en sanitair

Met onze industrial HVAC unit voorzien we jullie van sanitair, verwarming, ventilatie en koeling.

Onze focus ligt voornamelijk op complexe en grootschalige projecten zoals kantoorgebouwen, industriële hallen, woonzorgcentra… Heb je iets anders in gedachten voor ons, geef dan gerust ook een seintje.

Prijsaanvraag

Een HVAC installatie is erg complex. Het is belangrijk om alle toestellen correct te plaatsen en te installeren zodat ze optimaal afgestemd zijn op de verwarmings- en ventilatiesystemen in het gebouw.

We are industrious! Are you?

Wil je weten wie we zijn? Wat we doen?

Take the quiz! >

MULDER NATURAL FOODS ROESELARE

Mulder Natural Foods is producent van ontbijtgranen sinds 2004 en is in 17 jaar tijd uitgegroeid tot een Europese marktleider. In 2019 begonnen de werken aan hun nieuwe kantoorgebouwen mét een gloednieuw R&D- en innovatiecentrum. Alle HVAC en sanitair werd door Goddeeris geplaatst!

SYNTRA WEST BRUGGE

Iedereen kent Syntra, de specialist in opleidingen. Om de gebouwen van Syntra West Brugge te verwarmen, was er een dringende vernieuwing van hun stookplaats nodig. Eerst zie je een foto van hun oude installatie, daarna enkele foto’s van de nieuwe stookplaats.

PROSAFCO ROESELARE

Prosafco is een van de grootste spelers in de Belgische markt van persoonlijke beschermingsmiddelen, bedrijfs- en werkkledij. Naast nieuwe kantoren is er ook een productieafdeling en enorm nieuw magazijn, waar plaats is voor 8.800 pallets en 36.400 bins.

BRANDWEERKAZERNE ROESELARE

Na jaren trouwe dienst werd de oude stookruimte onder handen genomen en was het tijd voor een frisse wind in de stookruimte van de brandweerpost Midwest in Roeselare. Dankzij mooi werk van Goddeeris blinkt alles weer nieuw in z’n vel en kunnen onze plaatselijke helden weer voor lange tijd verder.

NOTARIAAT STROBBE WAREGEM

Voor hun nieuw kantoorgebouw vertrouwt notariaat Strobbe op Goddeeris. Hun kantoren werden compleet uitgerust met een klimaatplafond.

RVT H. HART KORTRIJK

Het Woon- en Zorghotel H. Hart, gelegen in het hartje van Kortrijk heeft een capaciteit van 207 bedden. Naast het woonzorgcentrum vind je hier ook een dagverzorgingscentrum en een centrum voor kortverblijf.

TRANSFO ZWEVEGEM

De Transfo is een oude elektriciteitscentrale en is net als het vlakbijgelegen kanaal Bossuit-Kortrijk een product uit de 19de-eeuwse industriële revolutie. Het erfgoed krijgt een compleet nieuwe socio-culturele bestemming, onder andere dankzij de loodgieters van Goddeeris!

Ons laatste nieuws

parking ’t Zand Brugge

#hvac, #sprinklers

Een blik achter de schermen bij de werken aan Parking ‘t Zand in Brugge alle HVAC, sanitair, brandleidingen en sprinklerleidingen werden geïnstalleerd door Goddeeris zoek je er binnenkort een parkeerplekje, kijk dan zeker ook eens naar die mooie rode buisjes aan het plafond #goddeeris#weareindustrious

notariaat Strobbe

#hvac

Project in de kijker voor hun nieuw kantoorgebouw vertrouwt notariaat Strobbe in Waregem op Goddeeris naast het installeren van hun sanitaire installaties hebben we hun kantoren ook compleet uitgerust met een klimaatplafond

Prosafco

#hvac

Project in de kijker. Het lijkt even alsof we bij een poolstation aan het werk zijn, maar nee hoor, het was gewoon heel fris op het dak van Prosafco vanmorgen! Wat zijn we trots op onze HVAC werken bij onze nieuwe buur op bedrijventerrein Ovenhoek in Roeselare!

Stadhuis Roeselare

#hvac

Tussen alle regenbuien door straalt Goddeeris aan het stadhuis van Stad Roeselare de afbraakwerken van het oude gebouw zijn volop aan de gang en Goddeeris zorgt ervoor dat het bestaande historisch gedeelte lekker warm blijft

Trotse leverancier van