Menu Sluiten

Industrial HVAC

Met onze industrial HVAC unit voorzien we jullie van sanitair, verwarming, ventilatie en koeling.

Onze focus ligt voornamelijk op complexe en grootschalige projecten zoals kantoorgebouwen, industriële hallen, woonzorgcentra… Heb je iets anders in gedachten voor ons, geef dan gerust ook een seintje.

Prijsaanvraag

Een HVAC installatie is erg complex. Het is belangrijk om alle toestellen correct te plaatsen en te installeren zodat ze optimaal afgestemd zijn op de verwarmings- en ventilatiesystemen in het gebouw.

Vraag gratis een offerte aan!  >

We are industrious! Are you?

Wil je weten wie we zijn? Wat we doen?

Take the quiz! >

Mulder Natural Foods Roeselare

Agristo beschikt over een modern waterzuiveringscomplex. Het proceswater wordt eerst mechanisch voorgezuiverd, en daarna wordt het verder gezuiverd in een anaërobe en aërobe biologische zuivering.

RVT H. Hart Kortrijk

Het Woon- en Zorghotel H. Hart, gelegen in het hartje van Kortrijk heeft een capaciteit van 207 bedden. Naast het woonzorgcentrum vind je hier ook een dagverzorgingscentrum en een centrum voor kortverblijf.

Syntra West Brugge

Iedereen kent Syntra, de specialist in opleidingen. Om de gebouwen van Syntra West Brugge te verwarmen, was er een dringende vernieuwing van hun stookplaats nodig. Eerst zie je een foto van hun oude installatie, daarna enkele foto’s van de nieuwe stookplaats.

Transfo Zwevegem

De Transfo is een oude elektriciteitscentrale en is net als het vlakbijgelegen kanaal Bossuit-Kortrijk een product uit de 19de-eeuwse industriële revolutie. Het erfgoed krijgt een compleet nieuwe socio-culturele bestemming, onder andere dankzij de loodgieters van Goddeeris!

Ons laatste nieuws

Brandweer Roeselare

#hvac

Aan het werk bij lokale helden! Geef toe, onze stoere camionette past hier toch perfect in het plaatje?!

Klimaatplafonds

#hvac

Puffen & zweten op kantoor bij deze temperaturen? Niet bij Goddeeris! Onze #klimaatplafonds houden ons kopje lekker fris Wil je weten hoe dit werkt? Kom gerust eens langs, we tonen het je graag!

#WORLDPLUMBINGDAY

#hvac

Vandaag is het #WorldPlumbingDay! Loodgieters krijgen vaak niet de erkenning die ze verdienen. Bij ons zijn ze alvast helemaal onmisbaar voor onze HVAC afdeling, daarom ditmaal eens een specialleke in de kijker: de Transfo Zwevegem is een 19de-eeuwse elektriciteitscentrale. Het erfgoed krijgt een compleet nieuwe socio-culturele bestemming, onder andere dankzij de loodgieters van Goddeeris!

OVERAL BUISJES

#hvac

Overal buisjes… in de nieuwe stookplaats van Hotel- en Toerismeschool Spermalie. Mooi werk van onze industrial HVAC afdeling!

Trotse leverancier van