Goddeeris

OVER GODDEERIS

'WE ARE INDUSTRIOUS'

Bij Goddeeris hanteren we het motto 'We are industrious' - een motto dat onze identiteit perfect weergeeft. Industrious staat voor hardwerkend, ijverig en onvermoeibaar. Deze eigenschappen vormen het kloppend hart van ons familiebedrijf. We zetten ons volledig in, niet alleen voor onze gewaardeerde klanten, maar ook voor ons team, de kern van Goddeeris. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen met een gedegen kennis en een enorme passie: industrious people!

We streven naar uitmuntendheid in al onze projecten. Of het nu gaat om het ontwerpen, installeren of onderhouden van industriële piping, HVAC of sprinkler systemen, we leveren hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de strengste normen en eisen.

Goddeeris bedrijfsgebouw
Gebroeders Goddeeris

Ontstaan uit een familiebedrijf

Als familiebedrijf dragen we waarden als vakmanschap, betrokkenheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Onze CEO, Jan Goddeeris, leidt het bedrijf met visie en passie, met als doel voortdurend te innoveren en de hoogste kwaliteit te leveren aan onze klanten.

Samen met de twee andere bedrijfsleiders, Tom Goddeeris en Stijn Goddeeris, vormt Jan een hecht team dat voortdurend streeft naar excellente resultaten. Hun gezamenlijke expertise, gecombineerd met hun gedrevenheid om te blijven groeien, vormt het solide fundament waarop we onze successen bouwen.

Bij Goddeeris weten we dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke eisen van elk project. Onze deskundige teams zetten zich volledig in om elke opdracht tot in de puntjes te volbrengen en te voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Actief in diverse sectoren

We hebben met trots onze stempel gedrukt op diverse sectoren, waaronder de petrochemische industrie, farmaceutische bedrijven, voedingsmiddelenproducenten en vele anderen. Door onze veelzijdigheid en brede ervaring zijn we in staat om uiteenlopende uitdagingen aan te gaan en oplossingen te bieden die zorgen voor efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid.

Onze teamgeest en onze inzet om voortdurend te groeien en te innoveren, maken van Goddeeris een dynamische en vooruitstrevende organisatie. We staan klaar om nieuwe projecten aan te gaan, samen te werken met nieuwe klanten en onze bestaande relaties verder te versterken.

Bij Goddeeris geloven we dat onze passie voor vakmanschap en onze inzet voor excellentie ons onderscheidt van anderen in de branche. We zijn trots op onze reputatie als vertrouwde partner en streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, keer op keer.

Dus wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren partner voor uw industriële piping, HVAC of sprinkler project, kunt u rekenen op Goddeeris. Samen met ons team van gedreven vakmensen staan we klaar om uw project tot een succes te maken. Uw tevredenheid en succes zijn onze drijfveren.