Menu Sluiten

Sprinkler

De sprinklerinstallaties van Goddeeris zijn maatwerk in brandbeveiliging. Productiehallen, opslagruimten, hoogbouwmagazijnen, kantoorruimtes… Voor elke toepassing is de optimale oplossing beschikbaar.

Prijsaanvraag

Maatwerk nodig? Op zoek naar één enkel aanspreekpunt voor jullie sprinklers? Maak je geen zorgen, Goddeeris zorgt naast de installatie ook voor het nodige onderhoud en interventies zodat jullie met een gerust hart aan het werk kunnen.

Vraag gratis een offerte aan!  >

We are industrious! Are you?

Wil je weten wie we zijn? Wat we doen?

Take the quiz! >

Clarebout Nieuwkerke

Clarebout Potatoes is uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers ter wereld op gebied van diepvries aardappelproducten voor private labels. Hun laadzones werden door Goddeeris voorzien van een sprinklerinstallatie.

Ons laatste nieuws

Meet the sprinkler-team

#sprinklers

Hoog tijd om deze 2 toppers even in de kijker te plaatsen: maak kennis met Ursula en Luc, samen laten ze onze nieuwe afdeling sprinklers op volle toeren draaien! Goddeeris zorgt, naast de installatie, ook voor het nodige onderhoud en de nodige interventies aan jullie sprinklerinstallatie zodat jullie met een gerust hart aan het werk kunnen. Sprinklers redden jaarlijks talloze levens en bedrijven, samen met jullie gaan we aan de slag voor een brandveilig gebouw!

SPRINKLERS

#sprinklers

NIEUW bij Goddeeris: vanaf nu zijn wij specialist in piping, hvac én SPRINKLERS. We zijn meer dan ontzettend trots om onze nieuwe afdeling aan jullie voor te stellen! Sprinklersystemen worden voornamelijk ingezet voor de beveiliging van grote oppervlakten zoals kantoren, opslagplaatsen en productiehallen. Ze zijn noodzakelijk om een beginnende brand te detecteren, te signaleren, te beheersen én te blussen.

Trotse leverancier van