Goddeeris

Wie is Mulder Natural Foods?

Mulder Natural Foods, opgericht in 2004, is een belangrijk bedrijf in de wereld van ontbijtgranen, met een sterke positie op de Europese markt gedurende de afgelopen 17 jaar.

Als gedreven producent van ontbijtproducten, zijn ze trots op hun brede assortiment. Ze bieden voedzame en smaakvolle keuzes aan voor ontbijtliefhebbers over het hele continent.

HVAC project Mulder Natural Foods

Innovatie die Groeit: Het Nieuwe Kantoorgebouw en Innovatiecentrum

In 2019, als een getuigenis van hun voortdurende toewijding aan excellentie, begon Mulder Natural Foods met de constructie van indrukwekkende nieuwe kantoorgebouwen. Deze gloednieuwe faciliteiten, inclusief een hypermodern R&D- en innovatiecentrum, vormen een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf. Het is een tastbaar bewijs van hun constante streven naar innovatie en voortdurende verbetering.

Leidend in HVAC en Sanitair: De Rol van Goddeeris

Wij hebben een belangrijke rol gespeeld bij het realiseren van de plannen van Mulder Natural Foods. We hebben gezorgd voor de installatie van verwarming, ventilatie, airconditioning en sanitaire voorzieningen in het nieuwe kantoorgebouw en innovatiecentrum. Dankzij deze goede samenwerking is er nu een prettige en efficiënte werkomgeving voor de medewerkers van Mulder Natural Foods.

Toekomstgericht: Voortbouwen op Successen

Met de recente uitbreiding van hun faciliteiten heeft Mulder Natural Foods een gedurfde stap genomen in de toekomst. Het innovatiecentrum biedt een inspirerende omgeving waar hun team van experts baanbrekend onderzoek en ontwikkeling kan uitvoeren. Deze investering in kennis en technologie zorgt ervoor dat Mulder Roeselare voortdurend kan evolueren en zich aanpassen aan de veranderende behoeften van de consument.

Toekomstgericht: Voortbouwen op Successen

Het nieuwe kantoorgebouw en innovatiecentrum zijn niet alleen gebouwen; ze symboliseren een duurzame toekomst voor ontbijtproducten. Met constante focus op kwaliteit, vernieuwing en tevreden klanten, stelt Mulder Natural Foods een nieuwe norm in de ontbijtgranensector.

Of je nu een ontbijtgenieter bent op zoek naar smaak of een professional op zoek naar een inspirerende carrière, de visie en inspanningen van Mulder Natural Foods hebben iets te bieden voor iedereen. De samenwerking met Goddeeris in dit project illustreert de kracht van partnerschap en expertise. Samen blijven ze bouwen aan een toekomst die zowel smakelijk als duurzaam is.

Installatie Mulder Natural Foods Roeselare