Menu Sluiten

DIT ZIJN WIJ: INDUSTRIOUS

Wat industrious precies betekent? Simpel: hardwerkend, ijverig, onvermoeibaar. Laat deze eigenschappen net het kloppend hart zijn van ons familiebedrijf! We gaan er voluit voor. Niet enkel voor onze klanten, maar ook voor onze kern, alle medewerkers van Goddeeris.

Stuk voor stuk vakmensen met een doorgedreven kennis, een team met héél veel goesting: industrious people!

Roeselare Awards

3-voudig winnaar

2017-2018-2019

Accent Awards

Winnaar Diversiteit en opleiding

2021

Unizo Dag van de Medewerker

Winnaar

2017

JEAN-LOUIS Goddeeris

STIJN Goddeeris

TOM Goddeeris

JAN Goddeeris

IT’S ALL ABOUT PLANNING, PEOPLE & PLEASURE

We zijn ontstaan als lokaal familiebedrijf in het hartje van Roeselare. Vandaag zijn we uitgegroeid tot een volwaardige speler én specialist in INDUSTRIAL HVAC en INDUSTRIAL PIPING. En we hebben nòg ambities, we weten immers dat we het verschil maken op zoveel verschillende vlakken. We durven het anders aan te pakken op onze eigen unieke manier. Verwacht dus bij ons net dat ietsje meer, want wij willen vooruit.

Collega’s die plezier beleven aan hun job, dat zijn de juiste mensen aan boord! En mensen met de juiste attitude, die vind je bij Goddeeris. Werknemers die uitdaging en plezier vinden in hun job. Bij Goddeeris geloven we dat je met de juiste mensen aan boord een stuk verder komt. Want laat ons eerlijk zijn, het gaat in onze stiel niet enkel om HVAC installeren of buizen leggen. Het samenstellen van dat ene, unieke team, dat is ons ding. Dat is waar wij het verschil maken. Samen gaan we telkens voluit voor de gemaakte afspraken, correcte budgetten en volgen we de planning strikt op.

Ovenhoek 26

Breng mensen samen om te leren, te netwerken of om te ontspannen op onze prachtige bedrijfslocatie.
De setting past bij elk soort evenement.