Menu Sluiten

We appreciëren de hands-on-mentaliteit, hun manier om met de klant mee te denken tijdens het proces én hun flexibiliteit.

Wim Boussier, Facility Manager

Met Liantis deden we al voor verschillende projecten een beroep op Goddeeris.

 

We appreciëren de hands-on-mentaliteit, hun manier om met de klant mee te denken tijdens het proces én hun flexibiliteit.

Ik kan steeds rekenen op een team dat met de nodige deskundigheid diverse projecten aandurft.

Dave Knockaert, Freelance Project Engineer 

In de 4 jaar dat ik nauw samenwerk met Goddeeris kon ik steeds rekenen op een team dat met de nodige deskundigheid diverse projecten aandurfde.

 

Een vlotte samenwerking met de verantwoordelijke op de werkvloer, die met vakkennis de projecten helpt uitwerken en coördineert, in combinatie met competente vakmannen die de werken uitvoeren, zorgt ervoor dat Goddeeris een aanrader is binnen de sector!

De vele uitgevoerde projecten werden steeds kordaat en correct afgewerkt.

Christophe Willaert, Technisch Projectmanager 

 De firma Goddeeris is reeds enkele decennia leverancier bij voestalpine Sadef. De vele uitgevoerde projecten werden steeds kordaat en correct afgewerkt.

Goddeeris kon in ons complexe dossier met zeer vernuftige technieken een correcte en volledige offerte aanbieden.

Filip Maes, Construction Manager

Voor de ontwikkeling van ons nieuw bedrijvencentrum Watt The Firms te Gent waren wij op zoek naar een professionele partner voor de uitvoering van het HVAC en sanitaire gedeelte. Na een eerste aangename kennismaking bleek al gauw dat Goddeeris één van de weinige partijen aan tafel was die in dit complexe dossier met zeer vernuftige technieken op zeer korte termijn voldoende kennis had verworven om aansluitend een correcte en volledige offerte aan te bieden.

 

Na contractering werd deze positieve ervaring ook doorgetrokken tijdens uitvoering. Naast de projectleider, die het dossier met de nodige zorg opvolgde, waren er ook zeer bekwame techniekers “on the field”. Ook de vele wijzigingen tijdens uitvoering werden zeer correct opgevolgd en tot in de perfectie uitgevoerd. Als we nogmaals een project in de aanbieding hebben binnen dezelfde scope dan zullen we Goddeeris zeker terug contacteren!

Door jarenlange ervaring stellen ze altijd de meest pragmatische en kost efficiënte oplossing voor.

Bruno Devos,  Productie Manager

Bij de aanvraag van een nieuw project kunnen we rekenen op een snelle respons. Bij het uitstippelen van een traject zoeken we steeds naar het beste materiaal voor de beste prijs. Door de jarenlange ervaring van Goddeeris stellen ze altijd de meest pragmatische en kost efficiënte oplossing voor.

 

Bij planning en uitvoering van de projecten is steeds een zeer open communicatie, zowel tussen installateur en projectleider.

 

Tussen vraag en oplevering werd steeds een zeer gemoedelijke en persoonlijke communicatie gehanteerd. Onze wensen werden vertaald door de experten van Goddeeris welke ons dan ook TOP resultaten bezorgden in ons water afdrijvend project.

 

Met hun technische kennis vertalen ze iedere aansluitingsvraagstuk in een goed ontwerp en een strakke timing.

Jeroen Soenens, Projectleider

Beauvent verzorgt de uitbouw en het beheer van het warmtenet Oostende.

 

Goddeeris realiseert de aankoppeling hiervan bij warmteklanten zoals Daikin, AZ Damiaan en Aquafin. Werken bij ‘derden’ vraagt veel afspraken én een grote flexibiliteit. De projectleiders bij Goddeeris staan hier voor open. Met hun technische kennis vertalen ze iedere aansluitingsvraagstuk in een goed ontwerp en een strakke timing. Vervolgens zorgen de lassers voor een vlotte en veilige realisatie, met respect voor de afspraken.

 

Beauvent blijft – als tevreden opdrachtgever – ook in de toekomst graag beroep doen op Goddeeris. We hebben samen nog véél nieuwe klanten aan te sluiten!

Onder de indruk?

Lees onze blog

voor nog meer projecten, tips en nieuws!